skip to Main Content
Zorgeloos ICT Beheer Van Regel-IT

Zorgeloos ICT beheer van Regel-IT

Regel uw ICT beheer met Regel-IT

In het organiseren van uw ICT, het periodieke onderhoud, het implementeren van een goede anti-virus en uw Cloud IT en Office 365 gaat meer tijd zitten dan u misschien zou willen. Daarnaast is het natuurlijk erg vervelend als uw software of uw servers niet goed werken, waardoor uw werknemers niet kunnen werken. Door gebruik te maken van all-in ICT beheer van Regel-IT hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Voor een vast bedrag per maand heeft u geen omkijken meer naar uw IT-omgeving. Regel-IT zorgt wij voor de back-ups, beveiliging, support, onderhoud, en ook voor het serverbeheer en werkplekbeheer van uw bedrijf.

Voordelen van het uitbesteden van uw ICT

Wist u dat het gemiddelde kantoor in Nederland wel 5 werkuren per week verliest aan het oplossen van ICT-problemen? Ontzettend zonde natuurlijk! En dat terwijl u tegen zeer scherpe prijzen gebruik kunt maken van de diensten van een bedrijf als Regel-IT. Wij zetten een aantal voordelen voor u op een rij:

    • Stel uw eigen pakket samenstellen door modules te combineren. U betaalt enkel voor de diensten die u gebruikt en komt niet voor onverwachte kosten te staan!
    • Door het uitbesteden van uw ICT kunt u zich weer richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf
    • Uw netwerk is continu actief en u verliest geen kostbare tijd
    • Wanneer u vragen of problemen ondervindt, kunt u door onze 24-uurservice altijd bij Regel-IT terecht

De All-In formule voor ICT beheer

Wanneer u kiest voor de all-in formule van Regel-IT bent u voor een vast laag bedrag per maand verlost van uw IT-zorgen. Regel-IT verzorgd dan onder uw periodiek onderhoud, anti-virus software, advies en implementatie van Office 365, VOIP IT en Cloud servers en werkplekken voor u. U heeft hier geen omkijken meer naar, en kunt zich weer focussen op de kerntaken van uw bedrijf.

Uw bedrijf kan niet zonder goede ICT

Kies ervoor om uw ICT uit te besteden aan een extern bedrijf die zorgt dat uw ICT altijd goed werkt. Uw ICT-vragen worden direct beantwoord en uw back-ups, beveiliging support en onderhoud zijn goed geregeld. Regel-IT is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en beschikt daardoor over de beste oplossingen. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Back To Top