skip to Main Content

Wat bieden wij allemaal aan?

Bij DP Webdesign hebben wij een breed assortiment van WordPress thema templates tot en met SEO marketing campagnes. Ook designen wij nog veel meer dan alleen WordPress templates. Wij designen bijvoorbeeld ook navigation bars ( Menu bar van een website) natuurlijk heeft u hierbij ook weer veel keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een burger menu en een menu balk. En als u een menu balk heeft wilt u dan dat als er een muis op staat dat het kleurtje van het vakje van het menu veranderd? Dit kunnen wij allemaal voor u realiseren. Buiten dat designen wij ook website buttons ( Knoppen voor uw website waar u links onder kan plaatsen) Ook bij de buttons heeft u weer veel keuze.

U kunt namelijk kiezen of u een geanimeerde button wilt of een standaard button. U zal zich wel afvragen wat bedoelen ze nou weer met een geanimeerde button? Nou dat is eigenlijk best simpel het is namelijk een knopje en als je met je muis op dat knopje staat komt er een animatie effect te voor schijn, de knop gaat bijvoorbeeld schijnen.

Wij designen nog meer!

Buiten menu balkjes en buttons designen wij ook footers. Een footer is het onderste gedeelte van een website. Hier staan vaak links in naar andere pagina’s, Social media, en nog meer website gerelateerde informatie. Verder designen wij ook lees meer secties met effecten en de mooiste tabellen voor uw website. Een van de lees meer secties die we recent nog hebben gemaakt heeft een speciale animatie, Namelijk als u op het vakje komt te staan met uw muis veranderd de kleur. Wanneer u een website heeft met veel van dit soort effecten komt dit erg professioneel over bij de klant en is de kans hoger dat de klant tot kopen over gaat.

Opzoek naar een webdesigner die een video achtergrond kan realiseren?

Tegenwoordig zijn veel mensen geïnteresseerd in video marketing, Dit komt omdat bij video’s er een duidelijker beeld ontstaat bij de klant en er tal van andere positieve kanten aan zitten.

Video marketing is in opkomst en wij lopen voorop bij deze trend. Wij kunnen een prachtige website met een video header voor u maken. U zal wel weer denken wat is een header? een header is vaak een foto of video die onder de menubalk staat en zal het visitekaartje van uw website moeten zijn. Als uw homepage niet aantrekkelijk is, is er een grote kans dat de klant uw website verlaat. Dit moet u ten aller tijden zien te voorkomen. Dus de header op uw homepage is zeer belangrijk.

Back To Top