skip to Main Content

Welke programma’s gebruiken wij voor webdesign?

Ons bedrijf gebruikt verschillende programma’s voor webdesign. Voor de echte professionele website gebruiken wij CSS, HTML en javascript. HTML is voor de opbouw van de website hier worden bijvoorbeeld de linkjes is geplaatst. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook tabellen maken met HTML of de kleur van de tekst veranderen. Ook kunnen we met HTML linkjes plaatsen in afbeeldingen zodat de klant naar een gerelateerde webpagina wordt gelinkt. CSS gebruiken we om de website te stijlen. Want een website bestaat eigenlijk vooral uit HTML maar als u een website heeft met HTML alleen ziet de website er niet uit.

HTML CSS

Daarom gebruiken we bijvoorbeeld CSS om buttons te stijlen maar we stijlen er ook menubalken mee. U kunt het eigenlijk zo zien uw website is opgebouwd uit HTML en hoe de website eruit ziet heeft te maken met CSS. Met CSS kunnen wij de mooiste animaties voor u maken en uw website een mooie huisstijl geven. Javascript daarentegen gebruiken we voor andere effecten. Bijvoorbeeld voor de overgang van de ene webpagina naar de andere. Ook gebruiken wij javascript om bijvoorbeeld een type effect te creëren op uw website.

Waarom gebruiken wij WordPress?

Als uw website eenmaal gestyled is gebruiken wij WordPress om bijvoorbeeld een voorraad systeem toe te voegen. Ook kunnen we bijvoorbeeld WordPress gebruiken om producten toe te voegen aan uw website. Daarbij is WordPress ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Dit betekend dat we onze klanten ook kunnen leren met dit programma om te gaan. Op deze manier kunt u zelf u eigen website beheren. Dit kan u veel geld besparen omdat u geen webmaster meer nodig heeft om uw website te beheren.

Het stijlen van foto’s en video’s

Om foto’s te bewerken en logo’s te maken voor uw website gebruiken we over het algemeen adobe photoshop. Dit programma gebruiken we omdat de mogelijkheden om foto’s te bewerken eindeloos zijn. Met photoshop kunnen we foto’s bijvoorbeeld met kleur bewerken maar ook mooie teksten geven die uniek zijn en bij uw huisstijl passen. Voor het maken van video’s gebruiken we over het algemeen sony vegas. Met dit programma kunnen we video’s op de mooiste manieren knippen en plakken. We kunnen zelfs de video’s op geluid in laten spelen. En als er speciale effecten moeten worden toegevoegd aan uw video dan gebruiken we adobe after effects. Met dit programma kunnen we hele mooie video overgangen realiseren. Maar we kunnen ook bijvoorbeeld motion tracken.

Motion tracken betekent eigenlijk de video over zetten naar 3D. Als de video eenmaal in 3D is kunnen wij bepaalde punten selecteren om bijvoorbeeld een tekst in de video op een bepaalde plek te houden. We hebben u nu een paar kleine onderwerpen uitgelegd over het editen van video’s. We kunnen echter nog veel meer. Als u vragen heeft of wij een bepaalde taak voor u kunnen realiseren twijfel niet en neem contact met ons op!

Back To Top