skip to Main Content

Wat is SEO?

SEO staat voor search engine optimalisation in het Nederlands zoekmachine optimalisatie.

SEO is een marketingterm en is van toepassing bij de vindbaarheid van uw website. Een website die goed te vinden is in Google heeft bijvoorbeeld een goede zoekmachine optimalisatie. Een website die op de 3e 4e en 5e pagina in Google komt heeft minder goede zoekmachine optimalisatie.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie werkt op verschillende manieren en verschillende factoren zijn van belang om hoog in de Google rankings te komen. Om te beginnen kijkt Google bijvoorbeeld wat voor soorten keywords u gebruikt op uw landingspagina’s. Een keyword staat voor een zoekwoord waar u op gevonden wilt worden. Een landingspagina staat voor een marketing pagina op uw website die een bepaalde doelgroep in Google moet aantrekken. Daarnaast zijn backlinks van groot belang als u hoog in de Google rankings wilt komen. Backlinks zijn externe links van andere websites of social media die naar uw website leiden. Ook bij het zorgen voor backlinks die naar uw website leiden is ons bedrijf in gespecialiseerd.

Wij doen keyword research voor u!

Zoals u net heeft kunnen lezen zijn keywords een belangrijk deel van de Google rankings ofterwijl SEO. Helaas kosten de meeste keywords waar veel bezoekers op af komen geld. Echter kost niet elk keyword geld. Wel moet u precies weten wat u moet doen om goede keywords voor uw bedrijf uit te zoeken. Als u dit persee zelf wilt doen raden wij u aan om de tool Ubersuggest te gebruiken. Met deze tool kunt u kijken hoeveel volume (bezoekers) per keyword op uw website komen. Ook kunt u precies zien met deze tool of de keywords die u wilt hebben voor uw website geld kosten. Maar u kunt het natuurlijk ook door ons laten doen.

Keyword

Wij doen een zeer uitgebreide keyword onderzoek voor u. En wanneer ons keyword onderzoek klaar is vertellen wij u precies hoeveel bezoek er komt per keyword en welke doelgroep hier op af komt. Zodat u zelf kunt kiezen welke keywords u wilt gebruiken en welke niet.

Wat is een meta omschrijving?

Verder is er nog een belangrijke factor om hoog in de Google rankings te komen en bezoekers naar uw website te lokken. Namelijk de meta omschrijving. U zal wel denken wat is nou weer een meta omschrijving? Dat is eigenlijk heel simpel een meta omschrijving is namelijk het kleine stukje tekst onder de titel van een zoekterm in Google. Dus met andere woorden als u wat opzoekt in Google heeft u eerst de titel van een onderwerp van een website daarnaast staat hoe de website heet, Daaronder staat de URL van de website en daaronder het kleine stukje grijze tekst is dus de meta omschrijving. Bij een website met goede SEO (Zoekmachine optimalisatie) Komen ook uw zoekwoorden terug in de meta omschrijving. Ook deze dienst verlenen wij aan onze klanten en zit net als alle teksten hierboven gewoon in ons SEO marketing pakket. Heeft u meer vragen over online marketing of over zoekmachine optimalisatie? Twijfel niet en neem gewoon contact met ons op in bijna alle gevallen kunnen wij u helpen!

Back To Top